2016 Yılında Öleceğini Söyleyen Adam Mezar Taşını Bile Hazırlattı

2016 Yılında Öleceğini Söyleyen Adam Mezar Taşını Bile Hazırlattı

Ereğli’de yaşayan ve 2016 yılında öleceğini iddia eden yaşlı bir vatandaş, hayattayken mezarını yaptırarak mezar taşına da ölüm yılını 2016 olarak yazdırdı.

Ereğli’de yaşayan 80 yaşında ki Ali Rıza Yaman isimli bir vatandaş daha önce rastlanılmamış bir yönteme başvurarak mezar taşına öleceğini düşündüğü tarihi yazdırdı. Görenlerin şaşkınlıkla karşılaştığı bu durum hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ali Rıza Yaman isimli vatandaş, geleceği Allahtan başka hiç kimsenin bilemeyeceğini fakat kendinin 2016 yılında öleceği düşüncesinden hareketle mezarını hazırlatarak mezar taşına da ölüm yılını 2016 olarak yazdırdığını kaydetti.

Gazetecilerin “2016 yılında öleceğinizi nerden biliyorsunuz?” şeklinde ki sorularını yanıtlayan Durmuş Ali Yaman, bazı kimselerin ne zaman öleceklerini hissedebildiklerini iddia ederek, kendisi gibi bazı devlet büyüklerinin de ölüm yıllarını hissettiklerini ve hissettikleri yıllarda da yaşamlarını yitirdiklerini söyledi.

Gazetecilere gerçekleştirdiği bir Suriye seyahati hakkında da bilgi veren Yaman, seyahatinde Bilal-i Habeş’in kabrine de ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek bu Allah dostunun mezarını çok beğendiğini ve aynı mezarı kendisi ve eşi için de hazırlattırdığını dile getirdi. Mezarını erken hazırlatması konusuna da değinen Durmuş Ali Yaman, öldükten sonra hiç kimseye yük olmamak için eşinin ve kendisinin mezarını hazırlattırdığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.