21 Ekim Ereğli’de Vefat Edenler

21 Ekim Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 21 Ekim 2021 tarihinde 7 hemşehrimiz vefat etti.

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Hemise ÖNSOY
Aslen; Ereğlili olup.Halen Hacı Mütahir mahallesinde ikamet eden. Merhum Niyazi ve Hatice Önsoy kızı, Merhum Halil Önsoy, Merhum Vasfiye Koçak ablaları Hemise ÖNSOY. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğleden sonra Ebuderda mezarlığında defnedildi.

2)Nusret AYGÖRDÜ
Aslen; Çiller mahallesinden olup. Arif ağabeyi, Gülşen eşi, Ecevit, Yusuf, Fadimana, Ümmühani, Selcan ve Sezan babaları, Sümerbanktan emekli İsmail oğlu Nusret AYGÖRDÜ. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Çiller mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)Döne ARIGA
Aslen; Kozana muhacirlerinden olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Ramazan Arıga eşi, Alaattin, Mustafa, Süleyman, Hayrettin ve Fatih anneleri Döne ARIGA. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ebuderda mezarlığında defnedildi.
4)Nazmiye TAŞ
Aslen; Kuzukuyusu mahallesinden olup. Halen Kuzukuyusu mahallesinde ikamet eden. Ahmet Taş eşi, Nazmiye TAŞ. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Kuzukuyusu mahallesi mezarlığında defnedildi.
5)Meliha GÜLEÇ
Aslen; Aşağı Göndelen mahallesinden olup. Halen Hacı Mustafa mahallesinde ikamet eden. Merhum Raşit Bolca kızı, Faik Güleş eşi, Merhum Kenan Güleç annesi, Kamber, Reşit, Bekir ve Faik babaanneleri Meliha GÜLEÇ. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde saat;11:00’de Aşağı Göndelen mahallesi mezarlığında defnedildi.
6)Haluk ÇETİN
Aslen; Ereğlili olup. Halen Ankara´ da ikamet eden. Ayşe ve Celal Çetin oğlu. Ömer, Yusuf ve Derya Çetin kardeşleri, Salim Coşkun kuzeni, Alper, İrem ve Barış babaları, Haluk ÇETİN. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ankara´ da defnedildi.
7)Kitabiye DEMİR
Aslen; Tatırlı mahallesinden olup. Halen Tatırlı mahallesinde ikamet eden. Merhum Yusuf Demir eşi, Ümmet, Melahat, Cemal, Mire, Yılmaz, Feryat, Serdal, Songül ve Ömer anneleri Kitabiye DEMİR. Cenazesi; 21.10.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu Camiinden alınarak Sarıtopallı mahallesi mezarlığında defnedildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.