24 Kasım Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ereğli'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı Ereğli Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Başer, Garnizon Komutanı Jnd. Yzb. Uğur Efe, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya ve resmi daire müdürlerinin katılımı ile Atatürk Anıtında gerçekleştirilen programda Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi Atatürk Anıtına koyuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından kutlama programı Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde devam etti

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Öğretmenliğin bir meslek dalından ziyade gönül işi olduğu söyledi. Öğretmenlerin birer gönül erleri olduğunu ifade eden Şimşek, hayatın her safhasında eğitim ve öğretime ihtiyaç duyulduğunu ve bu çerçevede öğretmenlerin hayatın vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığına değindi.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise gerçekleştirdiği konuşmasında öğretmenlerin bu özel ve güzel günlerini kutlayarak, " Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" düsturu ile tüm eğitim ve öğretim neferlerine şükran borçlu olduğumuzu kaydetti.

Program öğretmen adaylarının görev yemini etmesinin ardından hafta münasebeti ile ilçe genelinde liseler arası Gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.