31 İçkili Mekana Eş Zamanlı Arama

31 İçkili Mekana Eş Zamanlı Arama

Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ereğli merkezde bulunan 31 içkili ve eğlence mekanına eş zamanlı arama yapıldı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Polis Sorumluluk Bölgesinde bulunan toplam 31 ayrı umuma açık içkili eğlence mekânlarına Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan Önleme Arama Kararına göre 11 Ocak Cumartesi saat 20.00 ile 23.00 saatleri arasında eş zamanlı arama ve kontrol çalışmaları yapıldı.

Yapılan arama ve kontrol çalışmalarında 409 şahıs sorgulandı ve 2 şahsın arandığı tespit edilerek şahıslar gözaltına alındı. Ayrıca 23 umuma açık işyerine İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Ereğli Belediye Başkanlığı, Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü ve SGK Müdürlüğü görevlileri ile birlikte mevzuat hükümlerine uymamaktan idari işlem yapıldı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nden söz konusu arama ve kontrol çalışmaları ile ilgili yapılan yazılı açıklamada,  “Halkımızın huzur ve güvenini esas alan uygulamalarımız devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.