AEGB’den Bursa Valisi Harput’a Ziyaret

AEGB’den Bursa Valisi Harput’a Ziyaret

Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği Başkanı Hızır Doğru ve Yönetim Kurulu üyelerinin Bursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret ettiği öğrenildi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği Başkanı Hızır Doğru, Ereğli’nin yetiştirdiği başarılı devlet adamı Vursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret ederek, kitap hediye etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Doğru açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tarihi kimliği, yeşil örtüsü, imarıyla, iyi işleyen trafiğiyle, altyapısıyla, meydanlarıyla, modern depreme dayanıklı konutlarıyla ve tamamıyla ülkemizin gurur duyduğu örnek bir şehir haline gelmiş Bursa Şehrimize vardık. Bursa’nın sahiplendiği, sevdiği hürmet ettiği ve herkesin yüreğindekini dillendiren Hayırsever İşadamı Osman Altınoğlu ile yüksek sesle  "Bursa Bursa olalı böyle vali görmedi”, denen Ereğlili Hemşerimiz Saygıdeğer Valimiz Şahabettin Harput tebessümünü iyi dilek ve desteklerini kalbimizin en çocuksu yerine alarak, Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğimiz olarak  Saygıdeğer Valimiz Şehabettin Harput’a  “Allah Sizden Razı Olsun” duamızla ayrılmadık, kavuştuk” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.