Ağız ve Diş Sağlığı’ndan Evde Bakım Hizmeti

Ağız ve Diş Sağlığı’ndan Evde Bakım Hizmeti

Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ayhan Yürekli, evde yatan hastalara ağız ve diş sağlığı noktasında sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Yürekli, yatalak hastaların aile hekimlerinden aldıkları rapor ile Sağlık Grup Başkanlığı'ndan onay aldıktan sonra Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne müracaat etmeleri halinde bu hastalara evde hizmet vereceklerini ifade ederek, “Bize yapılan müracaat sonrası yatalak durumdaki hastalarımıza haftada 1 gün kadrolu doktorlarımız tarafından evde bakım hizmeti vereceğiz” dedi.

Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde 16 doktorun hizmet verdiğini kaydeden Başhekim Yürekli, günlük yaklaşık 400 civarında vatandaşa hizmet verdiklerinin altını çizerek, Alo 182 randevu sistemi ile hizmet alan vatandaşların her hangi bir bekleme yapmadan muayene olduklarını ve sıra kuyruğu oluşmadığını sözlerine ekleyerek, randevu sisteminin vatandaşlar tarafından yaygın olarak kullanılması gerektiğini belirtti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yeni bir jeneratör aldıklarını söyleyen Dt. Yürekli, jeneratörün elektrik kesintilerinde anında devreye girerek yürütülen sağlık hizmetinin kesintiye uğramadan sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.