AK Parti'de Bayramlaşma Programı

AK Parti'de Bayramlaşma Programı

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanlığı, bayramın ikinci günü parti üyeleri ile bir bayramlaşma programı hazırladı.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının ikinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına Çalışma Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ak parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer Çayhan Belediye Başkanı Abdülkerim Tolun, İl Genel Meclis Üyeleri, parti üyeleri katıldılar.

Bayramlaşma programı ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Eğer, konuşmasında şunlara yer verdi: “Ereğli halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Bu mübarek günün tüm hemşerilerime hayırlar getirmesini de diliyorum. Bayramlaşma programımıza katılan parti mensuplarımıza ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, tüm hemşerilerimin kurban bayramını tebrik ediyorum. Bayramların birlik ve beraberliğimi artırmasını temenni ediyorum, dedi. Ereğli’ye önemli yatırımları getirdiklerini ifade eden Zorlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Halil Etyemez ve Eski Milletvekilimiz Abdullah Çetinkaya ile birlikte Ereğli’ye daha çok yatırım getireceğiz. 2013 yılında Ereğli’ye yapılması planlanan cezaevinin yanı sıra Büyük Bir karakol binasının da yapılacağını müjdesini veriyorum. Ereğli’ye 2015 yılına kadar 100 milyonluk TL’lik yatırım yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, “Tüm İslam Aleminin ve tüm Ereğlililerin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Daha nice barış dolu bayramlara kavuşmamızı temenni ve niyaz ediyorum” dedi.

Etyemez, “Ereğli’ye İş Kur Merkezinin önümüzdeki günler açılmasını bekliyoruz. Sosyal Güvenlik Merkez binasının kaba inşaatı bitti. Çok kısa bir süre içerisinde inşaatı biterek Ereğli’de hizmete açılmasını bekliyoruz dedi. Etyemez, “İş Kur tarafından Ereğli’ye açılacak olan bina da meslek danışmanlarının görev alacak. Ereğli’mizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız dedi.

Konuşmalardan sonra partililer birbirleriyle bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.