“Ak”ademinin konuğu “AK” oldu

“Ak”ademinin konuğu “AK” oldu

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından yaklaşık 2 ay önce başlatılan Siyaset Akademisi Eğitim Programı önceki gün son buldu. Akademinin son haftasında ki konuğu Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak oldu.

Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 1 Siyaset Akademisi Eğitim Programı 8’nci ve son haftasında birbirinden değerli uzman ve akademisyenlerin katkıları ile eğitim sürecini tamamladı. 2 aylık eğitim sürecinde birbirinden değerli konukları ağırlayan son haftasında ki konukları Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Hüseyin Aykut oldu.

Katılımcılardan Doç. Dr. Hüseyin Aykut  “ Siyasal Etik” dersi ile Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise “Deneyim ve Vizyon Paylaşımı” dersi ile katılımcılara hitap etti.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen Akademi Eğitim Programına AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer,  Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Hüseyin Aykut, İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve akademi öğrencileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.