Akaryakıt istasyonunda drift güvenlik kamerasında

Akaryakıt istasyonunda drift güvenlik kamerasında

Akaryakıt istasyonunda tankerin dolum yaptığı sırada, otomobiliyle drift yapan sürücüye 20 bin 342 lira para cezası kesildi. Drift anları istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Aksaray’da Şamlı Mahallesi'nde meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna gelen 68 ABY 107 plakalı otomobilin sürücüsü, yakıt aldıktan sonra tanker dolum yaparken drift yaptı. Bu sırada bisikletiyle istasyondan geçen bir çocuk, otomobili fark edip durmasıyla, olası bir kazadan kurtuldu. O anlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Yapılan ihbar üzerine polis ekipleri istasyona gelip aracın drift yaptığını tespit ederek plakasına 20 bin 342 lira para cezası uyguladı. Sürücünün yakalanması için de çalışma başlatıldı.

'BÜYÜK BİR TEHLİKE ATLATTIK'

Olayı anlatan istasyon çalışanı Osman Hüyük, "Dolum tankeri geldi, dolum yaparken bir beyaz araç gelip istasyon içinde drift yaptı. Az kalsın pompaya çarpacaktı. Büyük bir tehlike atlattık. Biz de durumu polise bildirdik. Ekiplerin gereğini yapması rica ediyorum. Burası drift için hiç uygun bir yer değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.