Aksoy: MHP 44 yaşında

Aksoy: MHP 44 yaşında

MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy 8-9 Şubat 1969 tarihinde kurulan Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluşunun bu yıl 44. yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaptı.

Aksoy açıklamasında, “5000 yıllık Türk tarihinin içinden süzülüp gelen, fikriyatını ve hissiyatını Türk milletinden yana belirleyen yegâne anlayışın siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisinin 44 yılı geride bırakan mazisi ile Milliyetçi Hareket mensupları olarak gurur ve şeref duyuyoruz.

8-9 Şubat 1969 tarihinden bu yana geçen 44 yıl Milliyetçi Hareket Partisi adına zorlu bir mücadeleyi ve ağır bedeller ödenen bir tabloyu ortaya çıkarmıştır. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durum da geride kalan zorlu zamanlardan farklı değildir. Hatta geri dönüşü olmayan bir süreç malum şahıslarca tutarsızca yürütülmektedir.

Milli değerlerimiz ve bölünmez bütünlüğümüz hiç yakışıksız ağızlarca pazarlık konusu, gündem maddesi olmaktadır. Böylesi ülkemiz ve milletimiz için zor bir süreçte Milliyetçi Harekete ihtiyaç vardır. Milliyetçi Hareket Partisinin siyasi geçmişi bu sorumluluğu üstlenebilecek güce ve kabiliyete sahiptir. Büyük Türk milletinin bu teveccühü göstereceğine inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimle Milliyetçi Hareket Partisinin 44 yıllık siyasi geçmişi ile bir kez daha gurur duyduğumu belirterek, ebed müddet Milliyetçi Hareket çatısı altında milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.