Alparslan Mahallesi Sakinleri Hafriyattan Şikayetçi

Alparslan Mahallesi Sakinleri Hafriyattan Şikayetçi

Alparslan Mahallesi sakinleri Ereğli Belediyesi tarafından Meydanbaşı Mezarlığı yanına dökülen ve aylardır üzerinde herhangi bir işlem yapılmayan hafriyatlardan bir hayli şikâyetçi.

Rüzgârlı havalarda dökülen hafriyattan kalkan tozların kendilerini rahatsız ettiklerini söyleyen Alparslan Mahallesi sakinleri, hafif bir rüzgârda bile hafriyatın toz bulutları oluşturduğunu ifade ederek, tozların hem evlerine hem de balkonda asılı olan çamaşırlarına zarar verdiğini dile getirdi.

Hafriyatın görüntü kirliliği oluşturması ile birlikte çevre sakinlerini de bir hayli rahatsız ettiğini söyleyen Nuran Hayta isimli vatandaş, konu ile ilgili olarak Ereğli Belediye Başkanına başvurduklarını ve başkan tarafından kendilerine sonbaharda hafriyatın kaldırılacağı söylenmesine rağmen henüz herhangi bir işlemin başlatılmadığını kaydetti. Hayta, hafriyat dökülü alanların bazı vatandaşlar tarafından içki tüketilen ve tuvalet ihtiyacının giderildiği bir alan olarak kullanılmasının da çevreyi ciddi manada rahatsız edici olduğu dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak şikâyetlerini belirten Veli Kalkan ve Meryemana Gümüştaş isimli vatandaşlar da Belediye’nin çevre sakinlerine hem sağlık yönünden hem de ahlak yönünden zarar veren bu hafriyatı biran önce temizlemesi gerektiğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.