Amaç kazaları en asgariye indirmek!

Amaç kazaları en asgariye indirmek!

Karayollarına konulan uyarıcı bilgeler can kurtarıyor? Hız kontrolü ve Radar uygulaması gibi uyarı levhaları hepsinde ortak hedef kazaların olmamasıdır.

İçerisinde bulunduğumuz yaz mevsimi dolayısıyla sıcaklıkların artması nedeniyle son zamanlarda ülke genelinde artan trafik kazalarına karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Ereğli Jandarma Trafik Timi tarafından İvriz Yolu’nda yapılan radar uygulaması ile can ve mal güvenliğinin korunması amaçlanmaktadır.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Ereğli İvriz yolu üzerinde sürücüleri bilgilendirmeye yarayan ve yol kenarına konulan, Hız radar levhasının konulduğu günlerde radarla hız uygulaması seyir halinde ve sabit şekilde yapılmasına başlanıldı. Ereğli ivriz yolunun tamamının yerleşim yeri içerisinde olması dolayısıyla tüm araçlar için hız sınırı 50 kilometre olup yasal tolerans ve birlikte 55 kilometreye kadar çıkmaktadır, bu konuda bütün sürücülerimizin kurallara ve işaret ve uyarı levhalarına uymaları can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir.

Bütün vatandaşlarımızın ve araç sürücülerinin titizlikle kurallara ve uyarılara dikkate almaları önem arz etmektedir. Çünkü her sürücünün evlerinde bekleyeni olduğu ve trafik canavarı olmamaları konusunda dikkat edelim diyoruz.

AMAN DİKKAT!!!

Yolunuz ve farınız açık olsun diyor ve iyi seyirler diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.