Atiker Konyaspor A. Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti

Atiker Konyaspor A. Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti

Atiker Konyaspor'da 3 puan sevinci

Atiker Konyaspor'da 3 puan sevinci

Aytemiz Alanyaspor'u sahasında 2-0 mağlup ederek puanını 21'e yükselten Atiker Konyaspor'da futbolcular alınan galibiyeti değerlendirdi.

haber0tbsqe01122018103635.jpg

 

Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 21’e çıkartan Atiker Konyaspor’da Adis Jahovic, Ferhat Öztorun ve Abdou Razack Traore değerlendirmelerde bulundu.

"ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK"

Karşılaşmada takımının ilk golünü kaydeden Adis Jahoviç “Bizim adımıza gerçekten zor bir maçtı. A.Alanyaspor gerçekten kendini sahada güçlü bir takım olarak gösterdi. Özellikle bizi geçen seneden bilen Sergen Hoca ile beraber bir çıkış yakalamışlardı. Ama iyi mücadele ettik ve güzel bir galibiyet aldık. Taraftarlarımıza ve geldiği günden bu yana bize pozitif bir enerji veren Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve ekibine çok teşekkür etmek istiyorum. Önemli bir 3 puan aldık. Şimdi önümüzdeki maç için enerjimizi toplamak ve iyi hazırlanmak lazım…” dedi.

"TARAFTARLARIMIZIN DESTEKLERİ BİZE HER ZAMAN EKSTRA GÜÇ VE MOTİVASYON VERİYOR"

Ferhat Öztorun ise açıklamasında yeşil beyazlı taraftarları övdü. Öztorun "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Çünkü bütün bir hafta boyunca bunu konuştuk. Hocamızla birlikte analizlerimizi ve taktiklerimizi o yönde yaptık. Maça sıkı başlayacaklarını biliyorduk. Buna karşılık vermeliydik, direnç koymalıydık. İlerleyen bölümlerde oyunun bize döneceğini tahmin ediyorduk. Nitekim öyle de oldu. İkinci golü bulduktan sonra rahatladık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Daha eksiklerimiz var. Ama takım oyununu oynamak için çok iyi mücadele ediyoruz. Bunu oturttuğumuz zaman her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Önümüzde yine çok önemli bir maçımız var. Çok iyi çalışıp o maçtan da çok iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımız içeride de deplasmanda da bizi sonuna kadar destekliyorlar. Gerçekten çok iyiler. Onların destekleri bize ekstra güç ve motivasyon veriyor. Bizim de tek isteğimiz onları her zaman galibiyetlerle mutlu edebilmek…” diye konuştu.

"AYKUT HOCAMIZLA BİRLİKTE TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE KAZANMAK GERÇEKTEN GÜZEL VE MUTLULUK VERİCİ"

Uzun süre sahalarından uzak kaldıktan sonra yeniden formasına kavuşan Abdou Razack Traore de maksimum seviyeye ulaşmak için çalıştığını belirtti. Traore "Taraftarlarımızın önünde Aykut Kocaman hocamızla beraber galibiyet olmak gerçekten çok güzel ve mutluluk verici. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Onlara bizi bir kez daha yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek istiyorum. Her maçı ayrı ayrı düşünüyor ve her maça ayrı bir şekilde odaklanıyoruz. Tabiki uzun süre sahalardan ayrı kaldıktan sonra geri dönebilmek çok güzel. Maksimum seviyeme ulaşmak için çalışıyorum. Ve bu yolda olduğum içinde çok mutluyum…” dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.