Atilla Atmaca, yayımladığı mesaj ile 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Atilla Atmaca, yayımladığı mesaj ile 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Atilla Atmaca, yayımladığı mesaj ile 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Ereğli Metro Televizyon ve Radyo Yayıncılık Yapımcılık ve Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (metro tv) Yönetim Kurulu Başkanı, Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Demirören Haber Ajansı Ereğli Temsilcisi Atilla Atmaca, yayımladığı mesaj ile 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Atilla Atmaca yayımladığı mesajında; "Mesai mevhumu olmaksızın icra edilen gazetecilik mesleğinin kendi içinde barındırdığı mesleki etik anlayışı, tüm toplum kesimlerini bire bir ilgilendirdiği için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Halkımızın, gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini özgürce ifade etmesindeki en etkili araçtır. Çağdaş toplumların, en önemli özelliklerinden birisi olan farklı düşünce ve görüşlerin toplumda yer bularak kendini ifade edebilmesi adına son derece önemli ve zor bir görevi ifa eden basın kuruluşları ve basın mensupları, bizlerin toplumsal olaylara ve yarattığı sonuçlarına farklı pencerelerden bakmamızı sağlamaktadırlar. İlçemiz Ereğli’de de yerel basın güç koşullar altında ve zorluklarla kendinden fedakârlık ederek mücadele etmektedir. Yerel basının güçlü olması, görevini rahat bir ortamda ve güven verici şekilde yerine getirecek imkânlara kavuşması, basın yayın kuruluşlarımızın Ülkemiz ve ilçemizin kazancı olacaktır. İletişim ve teknoloji çağında, yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, tüm dünyadaki gelişmelerle bizi bilgilendirmekte, önemli bir görev ve sorumluluğu üstlenmektedir. Doğru ve hızlı haber verme, kamuoyu oluşturma ve toplumu aydınlatma işlevini yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘’Gözünü budaktan esirgemeyen, onurunu ve kalemini satmayan, suç örgütlerine alet olmadan ve tetikçilik yapmadan görevini layıkı ile yerine getirmeye çalışan ve mesleklerini icra ederken hayatlarını kaybeden basın şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum dedi. Atmaca, Ulusal ve yerel gelişmelerden halkımızı objektif bir şekilde haberdar eden, şov ve tetikçilik yapmadan, basın yolu ile kendine çıkar ve menfaat sağlamadan dürüst bir şekilde görevini yapan, işi sadece ve sadece gazetecilik olan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.