Aybaba: Oğuzhan'a yetişemedim

Aybaba: Oğuzhan'a yetişemedim

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ''Oğuzhan'ı sarı kartı olduğu için 60. dakikada çıkartmayı planlıyordum ama Oğuzhan'a yetişemedim'' dedi.

Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ''Oğuzhan'ı sarı kartı olduğu için 60. dakikada çıkartmayı planlıyordum ama Oğuzhan'a yetişemedim'' dedi. 
 
Maç sonrası yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren Samet Aybaba, ''Mersin baskı yediğinde hata yapan bir takım, bu yüzden baskıyla başladık.Rakibimiz top hep bizde kalsın düşüncesi ile oynayan bir ekip. Biz önde baskı ile bunu bozduk ve üç gol bulduk. Öne geçtikten sonra kontra yapabileceğimizi biliyorduk, ilk yarıyı 3-0 kapattık. İkinci yarı eksik kalmamıza rağmen pozisyon vermedik. Bizim 3 tane pozisyonumuz vardı'' ifadelerini kullandı. 
 
Almeida'nın karşı karşıya kaldığı pozisyonları kaçırması hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Samet Aybaba, "Önemli değil, Bursa maçında inşallah atarsın. Almeida'nın gol kaçırdığında morali bozuluyor. Ama biz takım olarak bunları kendi aramızda çözmeyi öğrendik'' şeklinde konuştu. 
 
Takımda büyük bir değişim olduğunu bireysel ve takım olarak herkesin yükselişte olduğunu vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ''Bütün oyuncularımdan memnunum. Çocuklar kıpır kıpır, hep oynamak istiyorlar'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.