Ayrılık Sonrası Mal Paylaşımı Anlatıldı

Ayrılık Sonrası Mal Paylaşımı Anlatıldı

Konya Barosu tarafından yürütülen Devlet ve Serbest Avukatlara yönelik eğitim programları kapsamında " Edinilmiş Mallara Katılma Rejimi" konulu seminer verildi.

Ereğli Baro Başkanı Hüseyin Tayyar ve Baro Avukatlarının katılımı ile Ereğli Adliyesi Sosyal Faaliyetler Salonunda gerçekleştirilen Seminere konuşmacı olarak alanda uzman Avukat  Süheyla Şahin ve Mustafa Kırmızı katıldı. Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Baro Başkanı Hüseyin Tayyar, Türkiye'de evlenme oranları kadar boşanma oranlarının da çok olduğunu söyledi. 2012 yılının 2. döneminde boşanma sayısının 33 bin 197'yi bulduğunu belirten Tayyar, boşanma sayısında en fazla azalmanın yüzde 5.8 ile Batı Karadeniz'de, boşanma sayısında en fazla artışın ise yüzde 20.2 ile Orta Doğu Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Avukatlara boşanmaların ardından en büyük sıkıntılar içerisinde yer alan mal paylaşımları konusunda " Edinilmiş Mallara Karşı Katılma Rejimi" ve "Evlenmeden Önceki Kişisel Mallar" konulu seminer verildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.