Aziziye Ve Çayhan Başkan Oprukçu’yla Bi’Daha Dedi

Aziziye Ve Çayhan Başkan Oprukçu’yla Bi’Daha Dedi

Aziziye Ve Çayhan Mahallesi De Başkan Oprukçu’yla Bi’Daha Dedi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya hayırlı olsun ziyaretleri ve destek mesajları artarak devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Başkan Oprukçu tek tek ziyarete gelen hemşerilerini makamında ağırlıyor.

“HEMŞERİLERİMİN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEĞİNE VE BİZİMLE Bİ’DAHA DİYECEKLERİNE YÜREKTEN İNANIYORUM”

Gösterilen ilgi ve alaka karşısında memnuniyetini ifade eden Başkan Oprukçu: “Hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Daha önce destekleriyle bizi onurlandıran hemşerilerimizden bir dönem daha istiyorum. Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde Belediye Başkanı olarak seçilerek Vilayet Ereğli’nin Belediye Başkanı olmayı çok arzu ediyorum. Hemşerilerimin desteklerini esirgemeyeceğine ve bizimle bi’daha diyeceklerine yürekten inanıyorum. Allah’ın takdiri ve siz kıymetli hemşerilerimin teveccühü ile sevdalısı olduğumuz Ereğli’mize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Birliğin gücüyle hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Ziyarete gelen vatandaşlar, Aziziye ve Çayhan mahalle sakinleri, Alparslan ve Camikebir mahalle muhtarları Başkan Oprukçu’nun yanında olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.