Baba ve oğlun katili umre hazırlığındaymış!

Baba ve oğlun katili umre hazırlığındaymış!

Ereğli ilçesinde amca çocuğu tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda ölen Mehmet T.’nin, ağır yaralanan oğlu da hayatını kaybetti. Baba ve Oğlunu öldüren 65 yaşında ki Nazmi T.’nin Umre kaydını yaptırdığı ve 2013 yılı içerisinde Umreye gideceği öğre

Mal paylaşımı anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği öğrenilen silahlı saldırıda ağır yaralanan Tamer T. (25), kaldırıldığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Önceki gün, Ereğli’de Nazmi T. (65), amcaoğlu Mehmet (51) ve yeğeni Taner T'ye, merkez İnönü Caddesi'ndeki dükkânlarının önünde silahla ateş etmiş, ağır yaralanan baba, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan oğlu Taner T. ise Konya'ya sevk edilmişti. Şüpheli Nazmi T. gözaltına alınmıştı.

Katil Zanlısı Umre Hazırlığındaymış!

Öte yandan amcaoğlu Mehmet T.’yi ve oğlu Taner T.’yi öldüren Nazmi T. İle ilgili öğrenilen ayrıntılar duyanları şaşkına çevirdi.

Sırf mal paylaşımı yüzünden aralarında husumet bulunan amcaoğlu Mehmet T. Ve Taner T.’yi öldüren Nazmi T.’nin 2013 yılı içerisinde Umreye gitmek için Ereğli Müftülüğüne başvurduğu ve 2013 yılında Umre ibadeti için kutsal topraklara yolculuk yapacağı gerçeği kaydedildi. Umut Yaygır/ Yeni Ereğli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.