Başbakan’dan Bahçeli’ye “2023” cevabı

Başbakan’dan Bahçeli’ye “2023” cevabı

Başbakan, MHP Liderinin kurultayda dile getirdiği 2023 eleştirisine cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Kızılcahamam’da yapılan 10. Yıl İstişare toplantısının kapanışında bir konuşma yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kurultayda dile getirdiği 2023 eleştirisi vardı.

Başbakan, “Ak Parti'nin ortaya koyduğu icraatlara diğer partilerin hayalleri bile yetişemez, projen, planın nedir çık bunu açıkla" dedi.

Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

“2023'ün sahiplenenleri de çoğalmaya başladı. Bu arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kongre konuşmasında 2023 vizyonu kavramını daha önce kendilerinin kullandığını söylüyor. Bir nevi mülkiyet iddiasında bulunuyor. AK Parti'ye yönelik suçlamalarda bulunuyor. Doğrusu bu kadar yüzeysel ve sığ bir anlayışa yorum yapmak bile abestir. Ak parti'nin bugüne kadar somut projelerle icraatlarla yatırımlarla ortaya koyduğu vizyona diğer partilerin hayalleri bile yetişemez. Ne kadar vizyona sahip oldukları geçmiş iktidar örneklerinde milletimizce çok iyi öngörülen bu partilerin Ak Parti'nin 2023 hedeflerini anlaması da algılaması da bunlarla yarışması da mümkün değildir. 2002'de Türkiye'yi biz bu MHP'den DSP'den ve ANAP'tan devraldık. Şu anda DSP diye bir parti var mı? Anavatan diye bir parti var mı, MHP eh şu anda ayakta durmaya gayret ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.