Başbakan’dan Ereğli Ziyareti Sözü

Başbakan’dan Ereğli Ziyareti Sözü

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, bir sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yazılı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan Ereğli’yi ziyaret etmesi için bir söz aldığını duyurdu.

Bir dizi toplu açılış ve Şib-i Arus etkinlikleri için Konya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrasında Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile Dedeman Otel’de akşam yemeğinde buluştu. İl ve İlçe yöneticilerinden istek ve arzuları dinleyen Başbakan Erdoğan, Konya ve çevresinin bundan sonra ki süreçte daha iyi hizmetler alacağını kaydetti.

Gerçekleştirilen akşam yemeğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Başbakan Erdoğan’a Ereğli halkının kendisini Ereğli’de görmeyi büyük arzu ettiğini söyledi. Başbakan Erdoğan ise en kısa sürede Ereğli’ye bir ziyaret gerçekleştireceği yönünde İlçe Başkanı Eğer’e söz verdi.

İşte Ömer Eğer’in konu ile ilgili sosyal paylaşım sitesinde ki paylaştığı o mesaj: “Sayın Başbakanımız ile yaptığım görüşmede, kendilerini Ereğli’mize davet ettim. “Allah kısmet ederse Ereğlili kardeşlerimle bir araya gelmek istiyorum” diyen Başbakanımızdan en kısa sürede Ereğli’ye gelmesi konusun da söz aldım”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.