‘Başbuğ’un fidanları’ toprakla buluştu

‘Başbuğ’un fidanları’ toprakla buluştu

Ereğli Belediyesi tarafından belirlenen ve Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı adı verilen alanda Ereğli Ülkü Ocakları’nın “Her genç bir fidan, her fidan bir hayat’ parolasıyla düzenlediği fidan dikim programı gerçekleştirildi.

Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıldönümü vesilesiyle Ereğli Belediyesi tarafından belirlenen ve Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı adı verilen alanda Ereğli Ülkü Ocakları’nın “Her genç bir fidan, her fidan bir hayat’ parolasıyla düzenlediği fidan dikim programı gerçekleştirildi.

Programa Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Gedik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye personelleri katıldı. 

 “BAŞBUĞUN AZİZ HATIRASI ÖNÜNDE EĞİLMENİN ŞEREFİNİ YAŞIYORUZ”

Programda duygularını ifade eden Başkan Oprukçu: “Öncelikle doğumunun 103. Yıldönümü vesilesiyle Başbuğ Alparslan Türkeş anısına Ülkü Ocaklarımızın isteği, talebiyle Belediyemize ait bu 15 Bin metrekarelik alanda Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na fidan dikimini gerçekleştirdik, hepinizin eline, yüreğine sağlık. Ereğli’miz yemyeşil olsun istiyoruz neticede hizmetlerimiz doğrultusunda yemyeşil olacak. Huzurun inşasında yeşilin çok büyük öneme haiz olduğunu biliyoruz. İnşallah ülkemizin bu dar günleri yaşadığı tabloda da Başbuğ Alparslan Türkeş’i anmanın, hatırlamanın, bizlerin karanlık dehlizlerde yitip gitmemizi engelleyen, bataklıkta açan bir gül misali bataklıklara batmaktan kurtaran rahmetli başbuğun aziz hatırası önünde de saygıyla eğilmenin şerefini yaşıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün, Başbuğ Alparslan Türkeş’in ve lider Devlet Bahçeli’nin adına da fidanlarımızı diktik, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sonrasında kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in doğumunun 103. yıldönümü bu vesileyle Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından Türkiye’nin her tarafında ‘Başbuğ fidanları’ toprakla buluşturuluyor biz de Ereğli’den katkı sağladık. Belediye Başkanımıza sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Gedik ise: “Bu programı düzenlememizde bize destek olan değerli Belediye Başkanımıza, her daim arkamızda duran İlçe Başkanımıza teşekkür ediyor, bu faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde duygularını ifade etti.

25.11.2020-‘basbug’un-fidanlari’-toprakla-bulustu-3.jpg

25.11.2020-‘basbug’un-fidanlari’-toprakla-bulustu-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.