Başhekim Yürekli'den Önemli Açıklamalar

Başhekim Yürekli'den Önemli Açıklamalar

Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ayhan Yürekli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ki yeni uygulamalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yürekli görevden alınması noktasında ki sorulara ise , “ O soruların muhatabı Ak Parti İlçe Teşkilatı ve S

Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ki yeni uygulamalar hakkında bilgi vermek üzere basın mensuplarının karşısına geçen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ayhan Yürekli önemli açıklamalarda bulundu. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak bundan sonra Ereğli halkına gece 24.00’e kadar hizmet vereceklerini söyledi. Öte yandan Merkezi Hastane Randevu Sistemi MHRS ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Başhekim Yürekli, vatandaşların ALO 182 hattından randevu almaları halinde uzun süre beklemeden muayene olabileceklerini ifade etti.

Başhekim Yürekli’nin değindiği bir diğer uygulama ise zihinsel özürlü vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Ereğli Devlet Hastanesi ile imzaladıkları prokol kapsamında zihinsel özürlü vatandaşlara genel anestezi yöntemi ile hizmet vereceklerini bildiren Yürekli, bu yöntem ile zihinsel özürlü vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kısa bir süre önce görevden alındığı noktasında çıkan haberlerin ardından görevden alınması hususunda Ak Parti İlçe Teşkilatı ile Vekil Cem Zorlu arasında çıkan anlaşmazlık yönünde ki soruları da yanıtlayan Yürekli şunları söyledi: “ O soruların muhatabı Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Sayın Vekil Cem Zorlu’dur. Görevden alındığım noktasında haberler çıktığında ben Ereğli dışındaydım. Şuan görevime devam ediyorum. Görevi başkasına teslim etmem gerektiğinde ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.