Başhekimlik'te Devir Teslim Töreni

Başhekimlik'te Devir Teslim Töreni

Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan yeni başhekim atamasının ardından önceki gün devir teslim töreni de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde Ereğli Devlet Hastanesine Hastane Yöneticisi ve Başhekim olarak atanan Meriç Çağrı Ağır, kendinden önce hastanenin başhekimlik görevini yürüten Aydın Özpolat’a hastaneye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Gerçekleştirilen programda açıklamalarda bulunan Ereğli Devlet Hastanesi eski Başhekimi Aydın Özpolat, halka yapılan hizmetin hakka yapılan hizmet olduğunu ifade ederek, “ Eğer amaç halka hizmet etmek ise bu hizmeti yaparken makam ve mevkiin çok büyük bir önemi yok. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben bu bayrağı genç meslektaşım Meriç Çağrı Ağır’a teslim ediyorum. Sayın Ağır’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Başhekim Meriç Çağrı Ağır ise, Aydın Özpolat gibi meslek hayatı başarılarla dolu ve tecrübe bakımından bir hayli donanımlı bir hekimin bilgi ve birikimlerinden her zaman istifade edeceklerini söyleyerek, kendisine Ereğli Devlet Hastanesine kazandırdığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.