Başkan Altay Büyükşehir Belediyesporlu Genç Basketbolcularla Buluştu

Başkan Altay Büyükşehir Belediyesporlu Genç Basketbolcularla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 16 yaş altı basketbol takımlarındaki basketbolcularla bir araya geldi.

Gençlerle basketbol oynayan Başkan Altay, ilk yıllarında Konya Basketbol Yaz Ligi’nde büyük başarı kazanan sporcuları tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 16 yaş altındaki basketbol takımlarında oynayan basketbolcularla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün; U10, U11, U12, U14 ve U16 takımları, Konya Basketbol Yaz Ligi’nde üç birincilik ve bir ikincilik elde ederek ilk yıllarında büyük başarı gösterirken Başkan Altay, Konya’yı ve kulübümüzü başarıyla temsil eden genç basketbolcuları ziyaret etti.

Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonu’ndaki buluşmada genç basketbolcularla sohbet ederek, onlarla kısa bir de maç yapan Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak amatör branşları çok önemsediklerini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çocukların takım oyununda gösterdiği yardımlaşma ve disiplinin takdire değer olduğunu kaydeden Başkan Altay, genç sporcuları, ailelerini, yöneticileri ve antrenörleri tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.