Başkan Altay: “Hizmet Anlayışımızın En Önemli Varlığı Çocuklardır"

Başkan Altay: “Hizmet Anlayışımızın En Önemli Varlığı Çocuklardır"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’de düzenlenen “Çocuk Günleri” etkinliğine katılarak çocuklarla bir araya geldi.

Çocukların hizmet anlayışlarının en önemli varlıkları olduğunu belirten Başkan Altay, “İnşallah sizler bize destek oldukça çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde başlattığı “Çocuk Günleri”ni çocuklar çok sevdi. Konya Modeli Belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Günleri; Akşehir, Ilgın ve Seydişehir’in ardından Beyşehirli çocuklarla buluştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ile birlikte Beyşehir Kültürpark alanında düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte ilçelerde alt yapıya dair önemli işler yaptıklarını, ilçelerin alt yapısını güçlendirirken bir taraftan da sosyal hayatına etki edecek önemli projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ifade eden Başkan Altay, “Çocuk Şenliğimiz de bu manada ilçelerimiz için yeni bir soluk, yeni bir nefes oldu. Özellikle çocuklar bizim hizmet anlayışımızın en önemli varlıkları. Onların mutluluğu her şeyden çok daha kıymetli. Okulların açıldığı bu dönemde onların eğlenebilecekleri bir ortam oluşturduk. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizler bize destek oldukça biz sizlerle birlikte çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi. Beyşehir Çocuk Günleri’nde; Niloya Müzikali, kukla tiyatrosu, jonglör, balon katlama gösterileri çocuklarla buluşurken yarışmalara katılan çocuklar sürpriz hediyeler de kazanarak keyifli bir gün yaşadı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.