BAŞKAN BAKKAL BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN BAKKAL BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Konya'nın Halkapınar ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Bakkal Kurban Bayramı öncesinde belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programında Belediye çalışanlarıyla belediye bahçesinde ki açık alanda bir araya gelen Bakkal, Belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. arife gününde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Başkan Bakkal bayramlaşma konuşmasında; Kurban Bayramı öncesinde istedik ki çalışan kardeşlerimizle bir araya gelerek önce Halkapınar Belediyesi ailesi olarak biz bayramlaşalım. Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasıl yapabiliriz çabası içindeyiz. Birlikte yoğun bir tempoyla güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek çalışmalar için birlikte emek ve mesai harcıyoruz dedi. Bakkal, Pandemi süresince hepinizin ciddi emeği var. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyor, tüm Halkapınarlı hemşehrilerimin bayramını kutluyorum ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.