Başkan Bakkal’dan yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun ziyareti

Başkan Bakkal’dan yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun ziyareti

Konya’nın Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ilçeye yeni açılan Noter Ebru Akgül Şener ve Sigorta Win İşletmecisi Gökhan Yıldızhan'ı ziyaret ederek, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Halkapınar’da yeni açılan, Noter Ebru Akgül Şener ve Sigorta Win İşletmecisi Gökhan Yıldızhan'ı isimli iş yerlerine gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde, Başkan Bakkal’a, MHP Halkapınar İlçe Başkanı Ali İhsan User’de eşlik etti.

Başkan Bakkal, Noter Ebru Akgül Şener ve Sigorta Win İşletmecisi Gökhan Yıldızhan tarafından açılan iş yerlerini ziyaret eden, Bakkal kendilerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, istihdama sağladığı katkı nedeniyle ve ilçede bulunan bir eksikliği giderdikleri için kendilerine teşekkür etti. Başkan Bakkal sözlerine şu ifadelerle sürdürdü. Umarım ki ilçemizde yeni iş yerleri açılmaya devam eder ifadelerinde bulundu. İşletme sahibi, Noter Ebru Akgül Şener ve Sigorta Win İşletmecisi Gökhan Yıldızhan’da ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Bakkal ve MHP İlçe Başkanı User’e teşekkür ederek, kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler.

2-567.jpg6-155.jpg1-561.jpg5-216.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.