Başkan BÜYÜKTORUN  Kurum  Ziyaretlerine Başladı…

Başkan BÜYÜKTORUN Kurum Ziyaretlerine Başladı…

Başkan BÜYÜKTORUN Kurum Ziyaretlerine Başladı…

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı  Av.İbrahim BÜYÜKTORUN ve Yönetim  Kurulu  Üyeleri  Ereğli Protokolüne iadeyi ziyarette bulundu. 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Av.İbrahim BÜYÜKTORUN, Ereğli Kaymakamı: Şakir ERDEN , İlçe Emniyet Müdürü Talat ARSLAN ,Belediye Başkanı :Özkan ÖZGÜVEN ,İlçe Askerlik Şubesi Başkanı :Binbaşı Adem TOL, Sağlık Grup Başkanı : Mehmet Emin GÜNAY’I ziyaret ederek Artık  sözde değil  özde hizmet  gerçekleştirileceğini  , bizlerin siyasi sizlerin yetkili makamlar .olarak  memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor diyen BÜYÜKTORUN,Hangi partiden olursa olsun memlekete hizmet aşkı sözde değil özde  olmalıdır.

Ben hizmete geldiğim andan itibaren halkımıza nasıl ve ne şekilde en iyi  hizmeti sunabiliriz bunun çalışma ve projeleri üzerinde çalışmalarımızı en üst düzeyde yapmaktayız.

Her kesime aynı hizmeti aktararak sivil toplum örgütlerimiz, kamu, kurum ve  kuruluşları ile ortaklaşa hizmet sunmaya çalışmaktayız. Bazı projelerimiz  zaman kısıtlılığı nedeniyle faaliyete henüz geçmedi. Önümüzde master plan çerçevesinde birçok projemiz oluşturulmuş durumdadır.En başta kapalı  sulama sistemi projesinde son  dönemece gelinmiştir.

BÜYÜKTORUN Avukat  olmam nedeni ile  mesleki ve siyasi  tecrübelerime, bilgime, ekibime güveniyorum.  Ereğlimiz  ve ilçemiz dışında yaşayan hemşerilerimizin bizlere ihtiyacı olduğu için bu göreve geldim. Bunun bilincinde olarak elimden gelen bütün gayret ve çabayı sonuna kadar göstereceğim. Zor olan bir şey yoktur fakat zoru başarmakta benim görevimdir.

Allahın izniyle İlçemizde bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya geldik. Bunun içinde ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle ilçemize yakışır yatırım ve hizmetleri getirmenin yöremiz için çok kazançlı olacağını belirtmek isterim dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Ereğli İlçe  Başkanı ve Yönetimi, Kamu kurum ve Kuruluşlarına Teşekkür ederek, Ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.