Başkan Oprukçu 55. Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Başkan Oprukçu 55. Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Başkan Oprukçu Milliyetçi Hareket Partisi 55. Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. yıl dönümü kutlama programına katıldı.

TÜRK MİLLETİ’NİN EBEDİ VARLIĞINDA ÇOK BÜYÜK BİR MİSYON ÜSTLENMİŞ BİR SİYASİ PARTİ OLARAK NİCE 55 YILLARI İNŞALLAH ŞEREFLE KUTLAYACAĞIZ”

Programla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Oprukçu: “Milliyetçi Hareket Partimiz; 09 Ocak 1969’da Adana’da Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde kurulmuş ve bu güne kadar Türk Milli hayatında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Türk Milleti’nin ebedi varlığında çok büyük bir misyon üstlenmiş bir siyasi parti olarak nice 55 yılları inşallah şerefle kutlayacağız. Partimizin, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Allah ömür versin muzaffer olduğumuz bir süreci inşallah birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN KURULUŞU’NUN 55. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise: “Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partimizin Kuruluşu’nun 55. yıl dönümü kutlu olsun. İlk günkü gibi azim ve kararlılıkla ezelden ebede diyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuruluşu’nun 55. yıl dönümünü kutluyorum. Türk Milleti’nin gönlüne taht kurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin de nice 55 yıllar, 100 yıllar kutlamasını niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ülkücülerin yegane adresidir, ülkücüler Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Bunu buradan bildirmek istiyorum. Tüm gönül dostlarımızı ve hemşerilerimizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.