Başkan Oprukçu Gazileri unutmadı

Başkan Oprukçu Gazileri unutmadı

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OPRUKÇU GAZİLERE YEMEK VERDİ.

Konya Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Mehmet Emin Özyurt Başkan Oprukçuya teşekkür etti.

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle ile gazi ve şehit ailelerini buluşturan ve onurlarına yemek veren, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Emin Özyurt ve Şehitler Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ile şehit ve gazi ailelerinin hayır dualarını aldı.

Başkan Hüseyin Oprukçu konuşmasında; 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle organize ettiğimiz yemek programında gazilerimiz ve aileleriyle bir araya gelerek günlerini kutladık. Program sonunda da katılımlarıyla bizleri bahtiyar eden gazilerimiz ve ailelerine Ereğli Belediyesi tarafından Adabağ'da ürettiğimiz organik ürünlerden ikram ettik dedi.

Konya Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan yaptığı açıklamada; 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gazilerimize ve şehit ailelerimize vermiş olduğu yemekten dolayı, Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu beye şahsım, derneğim ve şehit aileleri adına teşekkür ederim dedi.

Gazilerin onuruna verilen yemeğe, Ereğli protokolü, parti başkanları, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.