Başkan Oprukçu Yol Arkadaşlarıyla İftarda Buluştu

Başkan Oprukçu Yol Arkadaşlarıyla İftarda Buluştu

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Belediye Kültür Merkezi’nde personelleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Belediye Kültür Merkezi’nde personelleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonrasında Bolkar Düğün Salonu’nda tam kadro iftar yemeği yediler. 
“EREĞLİ’MİZE BİR FAZLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Toplantıda önemli noktalara değinen Başkan Oprukçu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesinin önemine dikkat çekti. Belediye çalışanlarıyla karşılıklı samimi diyalog içerisinde geçen toplantıda Ereğli’ye hizmet noktasında onlardan beklentilerini de dile getirdi. Onların da isteklerini, taleplerini ve önerilerini içtenlikle dinleyerek çözüm için talimatlarını verdi. Toplantıyı selfie ile sonlandıran Başkan Oprukçu sosyal medya hesaplarından: “Tüm personellerimizle bir ve beraber yol yürümeye, Ereğli’mize bir fazla hizmet etmeye devam edeceğiz” mesajını verdi. 
Daha sonrasında iftar yemeği ile ilgili duygularını ifade eden Oprukçu: “Yol arkadaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri dergahında kabul etsin. Bizlere, bu kadim şehre layıkıyla hizmet etme gücü versin” dedi. 

baskan-oprukcu-yol-arkadaslariyla-iftarda-bulustu.jpg

baskan-oprukcu-yol-arkadaslariyla-iftarda-bulustu-001.jpg

baskan-oprukcu-yol-arkadaslariyla-iftarda-bulustu-002.jpg

baskan-oprukcu-yol-arkadaslariyla-iftarda-bulustu-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.