Başkan Yılmaz’dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Yılmaz’dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa YILMAZ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınlar; aile kurumunun direği, atimizin teminatı, ülke, vatan ve mücadeleci hayatın mümtaz şahsiyetleridir. 

Türk kadını tarih boyunca önemli bir misyon üstlenmiş, ilk Türk devletlerinden Kurtuluş Savaşı mücadelemize kadar hep ön safta yer almış, üstün bir mücadele vermiş ve ülkemizin kurtuluşunda önemli bir rol üslenmiştir.

Dün olduğu gibi kadınlarımız, bugün gerek eğitimde, çalışma hayatında ekonomiye katkı sunuyorlar, gerek siyaset ve içtimai hayatımızda mücadelelerini sürdürüyorlar.

Toplumda yapılan her mücadelede kadın olmalıdır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir.

Kadının değeri toplum içindeki değerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk şu şekilde ifade etmiştir;'Şuna kani olmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.'

Kadınlarımızın her alanda daima güçlü adına Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımız ve etkinliklerimiz devam ediyor. Genel Merkezimiz, ‘’Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün” düşüncesinden hareketle Türk kadınının özellikle siyasetteki en büyük sesi ve destekçisi olmaya devam ediyor.

Partimizin Kadın kolları, kadınlarımızın siyasette aktif rol almaları mücadelelerini sürdürmektedir. Bu anlamda da, kadınlarımızı partimizde görmekten büyük mutluluk duyacağımızı buradan duyuruyorum.

Bu düşüncelerle hayatımıza çabalarıyla altın dokunuş yapan İlçemizdeki, Ülkemizdeki ve tüm dünyadaki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, sıhhat, esenlik dolu bir ömür diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.