Başkan Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Musa Yılmaz Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı

“RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Sabır ve şükürle idrak ettiğimiz, bu Ramazan ayında Yüce Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için bütün duygularımızı, gözümüzü, kulağımızı, kalbimizi ve nefsimizi her türlü yasaklara karşı kapatarak tuttuğumuz oruçlar ve ‘’sağ elin verdiğini sol elin görmesin’’ anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz yardım ibadetleriyle yaptığımız son sahur ve yapacağımız son iftarla, Onbir ayın sultanına veda ederek, yeni bir Ramazan bayramına muhatap olduğumuz vahim hadiselere rağmen ulaşmak mutluluk vericidir.

Aradan bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen Covid-19 hastalığını atlamamamız nedeniyle iftar sofralarımız yetim kaldı, bayramda sarılacağımız, kucaklaşacağımız, elini öpeceğimiz büyüklerimizle kavuşmalarımızı maalesef bu bayramda da gerçekleştiremeyeceğiz. Ama devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda bayramı idrak ederek, Covid-19’a bayram ettirmeyecek ve bu buhranı da en kısa sürede anlatarak eski bayramlarımıza geri döneceğiz.

Bunun yanında, gün geçmiyor ki, İslam aleminin üzerine bir perde çökmesin. İnsanlıktan nasibini almamış İsrail, ibadetlerini gerçekleştiren ve kendisi için mübarek olan bu ayda Müslümanlığın üstüne karabulut gibi çökerek, Müslümanlığa ve İslam’a kin ve husumet kusmaktadır. Unutulmamalıdır ki; Kudüs ilk kıblemiz, haklı davamızdır. Büyük Türk milleti ve Milliyetçi Hareket Partisi bu haklı davanın yılmaz savunucusu, İsrail’in insanlık dışı davranışlarını her platformda dile getiren, avazı çıktığı kadar haykıran, kaygılanan Türk milletinin güçlü sesidir.   

Bu duygularla, şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, eli öpülesi şehit analarımızın da Ramazan Bayramını da en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan bayramının Kudüsteki gözyaşını, Doğu Türkistandaki acıyı, Türkmeneli'ndeki hüznü dindirmesi temennisiyle başta büyük Türk milleti olmak üzere tüm Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Av.Musa YILMAZ- MHP Ereğli İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.