Başkan Yılmaz’ın 19 Mayıs mesajı

Başkan Yılmaz’ın 19 Mayıs mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.

16 Mayıs 1919’da başlayan kutlu yolculuk, 19 Mayıs 1919’ta Büyük Türk milletinin esaret zincirlerini kıracağının en büyük habercisiydi.

19 Mayıs; Hikmetli yolcuktur,

19 Mayıs; Ya İstiklal Ya Ölümdür,

19 Mayıs; Milletin azim ve kararıdır,

19 Mayıs; Zafer, benimdir diyebilenlerindir.

19 Mayıs 1919 emperyalist emellerin ve onun yerli işbirlikçilerinin korkulu günlerinin başlangıcıdır. Büyük Türk milleti tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiştir. Bu kutlu yolculukla içindeki istiklal ateşi harlanan milletimiz harekete geçmiş, Türk milletini içinde bulunduğu durumdan çıkarmanın çarelerini düşünmüş, büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kılavuzluğunda büyük bir mücadeleyle emperyalizm denize dökülmüş, Anadolu topraklarından atmıştır.

Bunun yanında büyük Gazi, bu kutlu günü bayram ilan etmiş ve ümidi olarak gördüğü ve mühim meselelerde vazifelendirdiği Türk gençliğine armağan etmiştir. Türk gençliği, Allah’ın izniyle Cumhuriyetin ve değerlerinin en büyük muhafızıdır. 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine giderken de gençliğimize büyük ödevler düşmektedir.

Özellikle, dünyanın ve büyük Türk milletinin en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocaklarımız bu uğurdu yeminine bağlı, Türk milletinin kutlu geleceğine aşık, damarlarındaki asil kanın her damlasına kanidir. 

Bu düşüncelerle, büyük Türk milletinin ve sevgili gençlerimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da Milli Mücadele fitilini ateşleyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin her aşamasında katkısı bulunan kahramanlara, aziz şehitlerimize ve başta gençliğinin baharında serdengeçen Ülkü büyüklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.