Başkanlar “Gazeteci Gözüyle” de Konuştu

Başkanlar “Gazeteci Gözüyle” de Konuştu

Ereğli’nin İktidar ve Ana Muhalefet Parti Başkanları Ereğli Radyo Televizyonunda yayınlanan “Gazeteci Gözüyle” programına katılarak Türkiye ve Ereğli gündemini değerlendirdi.

ERT TV’de Moderatör Emrah Çakıcı’nın hazırlayıp sunduğu “Gazeteci Gözüyle” programının bu haftaki konukları AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer ve Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Fatih San oldu. İktidar ve Muhalefet partilerinin Ereğli Başkanları Ereğli ve Türkiye gündemini değerlendirerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye gündemini değerlendiren AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, AK Partinin 10 yıllık iktidarlık döneminde ciddi reformlar yaptığını belirterek, Türkiye’nin Tarımda, Ekonomide, Sağlıkta, Eğitim ve Ulaşım gibi birçok alanda dünyanın konuştuğu bir ülke halini aldığını söyledi. Tarım ve Hayvancılıkta ciddi desteklemelerin olduğunu ifade eden Eğer, Ereğli’de son yıllarda hayvancılık sayısının artmasında ki en önemli unsurlardan birinin Hayvancılık Sektöründe verilen teşvik ve desteklemeler olduğunu kaydetti. Eğer ayrıca önceki gün sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamalara değinerek Belediye hizmetlerini eleştirdi.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Fatih San ise Türkiye’nin şuan ki görünen yüzünün bir maske olduğunu anımsatarak, birde görünmeyen yüzü olduğunu söyledi. San yaptığı açıklamada Türkiye’nin bir yabancılaşma süreci geçirdiğini ifade ederek, Türkiye’de iletişimin, teknolojinin, sigortacılığın ve birçok unsurun yabancıların elinde olduğunu söyledi. Türkiye’nin işgücü olarak elinde sadece hizmet sektörü olduğunu dile getiren San, Türkiye ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini kaydetti. Ereğli gündemini de değerlendiren San, Ereğli’nin hak ettiği konumda olmadığını belirterek, Ereğli’ye iktidar tarafından fazla yatırım yapılmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.