BELEDİYEDEN HAFTASONU MESAİSİ

BELEDİYEDEN HAFTASONU MESAİSİ

Ereğli Belediyesinin 4 koldan yürüttüğü çalışmalar şehri şantiyeye çevirdi.

Ana arterler ve caddelerde sürdürülen altyapı, sıcak ve soğuk asfalt, yeni yol açma ve genişletme, kaldırım ve kilitli taş çalışmaları yanında yeni park yapımı ve mevcut parklarda bakım çalışmaları ile sosyal belediyecilik noktasında sergilediği hizmetlerle vatandaşların takdirini kazanan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Şehrimizin topyekun çehresini değiştirecek projelerle Ereğli'yi yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Tüm birimlerin mesai gözetmeksizin sahada ter döktüğünü kaydeden Başkan Özgüven, günü değil geleceği kurtaracak projelerle Ereğli halkının hizmetkarı olduklarını söyledi.

Hafta sonu olmasına rağmen ekiplerin hem şehir merkezinde hem de şehir merkezine uzak mahallelerde çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydeden Özgüven, "Talatpaşa Mahallesi Kazım Karabekir okulu önünde ekiplerimiz asfalt kazıma çalışmaları yapıyor. Bu yol otogardan sanayi yoluna kadar uzanan yeni açtığımız yol güzergahının en önemli bağlantı noktası. Bu noktada yeni düzenleme ve asfalt çalışmaları için hazırlık yapıyoruz. görüş mesafesini engelleyen virane haline gelmiş evleri de yıkıyoruz" diye konuştu.

Başkan Özgüven, Öğretmenevi önünde de sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Sadece bu alan değil Zengen Mahallesi ve Hacı Mustafa Mahallesinde de ekiplerimiz çalışmalarını yoğunlaştırarak kaliteli ve uzun ömürlü asfalt dökümü gerçekleştiriyorlar" dedi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar ise uzun yıllardır böylesine kapsamlı ve kaliteli bir çalışmaya şahit olmadıklarını ifade ederek başkan Özgüven'e ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.