Büyükşehir Belediyesporlu Sporcular Göz Dolduruyor

Büyükşehir Belediyesporlu Sporcular Göz Dolduruyor

Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocular, Çankırı’da düzenlenen İller Arası Judo Turnuvasında 17 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya alarak takım halinde şampiyon olurken; minik güreşçilerimiz de Konya İl Müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak ü

Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocular, Çankırı’da düzenlenen İller Arası Judo Turnuvasında 17 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya alarak takım halinde şampiyon olurken; minik güreşçilerimiz de Konya İl Müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden sporcular çeşitli branşlarda katıldıkları turnuvalarda göz dolduruyor.

JUDOCULARIMIZ TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDU

Çankırı’da gerçekleştirilen İller Arası Judo Turnuvasında boy gösteren Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocular turnuvaya damga vurdu. 6 ilden 250’ye yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya genç judocular; 17 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon olma başarısı gösterdi.

MİNİK GÜREŞÇİLER UMUT VADEDİYOR

Konya İl Müsabakalarında Minikler kategorisinde Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden güreşçiler de kazandıkları madalyalarla şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız çıktıkları müsabakalarda sergiledikleri başarılı performansların ardından 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya toplayarak gelecek için umut vadetti.

Müsabakalarda madalya alarak kürsüye çıkan sporculardan 52 kiloda Ömer Can Altan, 57 kiloda Boran Emir Balcı ve 78 kiloda Abdullah İmecik altın madalyanın sahibi olurken, 30 kiloda Ömer Orhan gümüş, 38 kiloda Mehmet Ali Çıracı, 44 kiloda Recep Teksöğüt ve 52 kiloda Bayram Çavdar ise bronz madalya kazanan sporcular oldu.

Öte yandan Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve kulübümüzü temsil eden sporculardan 67 kiloda Mustafa Günaydın da şampiyonada ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

VOLEYBOL TAKIMIMIZ 1. LİG’E ÇIKABİLMEK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, ligde doludizgin yoluna devam ediyor. Temsilcimiz iki haftasını bay geçtiği ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gezlevi Spor Kulübünü 3-0 mağlup etti. 15. maçında 13. galibiyetini elde ederek ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Büyükşehir Belediyespor, bir üst lige çıkabilmek için Mart ayında play-off oynayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.