Büyükşehir’den 5 İlçeye Tarım Müdürlüğü Binası

Büyükşehir’den 5 İlçeye Tarım Müdürlüğü Binası

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe tarım müdürlüğü binaları yapıyor. Başkan Altay, “Tarımsal destekler, sulama yatırımları ve eğitimlerle çiftçimize ve üreticimize destek olmaya devam edeceğiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından beş ilçeye tarım müdürlüğü binası kazandırılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ilgın’da yapımı devam eden ilçe tarım müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Ilgın ile birlikte Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerine de tarım müdürlüğü binaları inşa ettiklerini ifade eden Başkan Altay, “İlçe tarım müdürlüklerimiz özellikle çiftçilerimizin çok yoğun olarak kullandığı ve ilçelerimizde artık standartlarını yitirmiş binalardı. Yapmış olduğumuz protokolle 5 ilçemizde, ilçe tarım müdürlüğü binaları inşa ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. Büyükşehir olarak tarımsal destekler, sulama yatırımları ve eğitimlerle çiftçimize ve üreticimize destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay ayrıca KOP İdaresi desteğiyle yine Ilgın’a kazandırılan ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kapalı Hayvan Pazarı alanını da inceledi. KOP idaresi ile birlikte ilçelerin kalkınması için önemli projeler yürüttüklerini belirten Başkan Altay, Kapalı Hayvan Pazarı’nın Ilgın için hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.