Çevreci ve Doğal Yaşamı koruyan Kaliteli Yerli Hizmet

Çevreci ve Doğal Yaşamı koruyan Kaliteli Yerli Hizmet

Her yıl göçlerini tamamlayabilmek için binlerce kilometre yol kat etmek zorunda olan göçmen kuşlar enerji nakil hatlarına konaklama, yavrulama amaçlı temas sağlamaktadırlar.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş gelişen yeni teknolojileri yakından takip ederek, AR-GE projelerine her geçen gün bir yenisi eklemeye devam ediyor. Projelerinde her zaman en yeniyi ve en iyiyi hedefleyen MEDAŞ,EPDK tarafından kabul edilen “Orta Gerilim Havai Hat İzolasyon Malzemelerinin Yerli ve Milli İmkanlar İle Üretimi ve Uygulaması” projesinin sonlarına yaklaştı.

MEDAŞ sorumluluk bölgesi coğrafi konumundan dolayı kuş göç yolu güzergâhındadır. Her yıl göçlerini tamamlayabilmek için binlerce kilometre yol kat etmek zorunda olan göçmen kuşlar enerji nakil hatlarına konaklama, yavrulama amaçlı temas sağlamaktadırlar. Bu canlılar zaman zaman elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybediyorlar. MEDAŞ, doğa dostu bu projesi ile farklı canlı türleri ve bazı kuş türleri üzerinde ölümcül risk oluşturabilecek durumların önüne geçerek doğal hayatın ve canlı türlerinin çeşitliliğinin korunmasına destek olacaktır. Canlılar üzerinde herhangi bir olumsuz etkisinin olmaması projenin sosyal sorumluluk kapsamında en önemli çıktısıdır.

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen bu proje ile izolasyon malzemelerinin kullanım sıklığı artacak, arıza ve kesintiler azaltılarak sürdürülebilir kaliteli enerji sağlanacaktır. Bu sayede müşteri memnuniyeti arttırılacaktır. Yerli ve milli proje ile kullanılan izolasyon maliyetleri azalacağından sermaye yurt içinde kalıp ülkemiz için ekonomik fayda sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.