CHP bu kez Taşağıl köyünde

CHP bu kez Taşağıl köyünde

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan köy gezilerinde bir diğir durak yeri Ereğli’ye bağlı Taşağıl köyü oldu.

Taşağıl köyüne gerçekleştirilen ziyarete CHP Ereğli İlçe Başkanı Fatih San, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Süllü, İlçe Sekreteri Mustafa Sayar ve üye Avukat Ahmet Önal katıldı. Gerçekleştirilen köy gezilerinden izlenimlerini aktaran ilçe başkanı Fatih San, “ Köy gezilerimize Taşağıl Köyü ile devam ettik. Köylülerimizden gelen en büyük tepki ülkemizin elinden çıkarılan mal varlıklarıydı.

Ülkemizin her yerinde üreten bir değer katan CHP ye neden oy vermediklerini sorduk. Bizlerden beklentilerinin ne olduğunu sorduk. Tüketen bir ekonomiden üreten bir ekonomiye geçmemiz gerektiğini anlattık. Çiftçiye ucuz mazot vereceğimizi anlattık. Köylümüzde eğer ucuz mazot alırsak ekonominin bozulacağını maaşların bile ödenemeyeceğini söylemesi bizleri ciddi anlamda düşünmeye itti. Köylü ucuz mazot alamazsa ekonomi bozuluyor da yatlar uçaklar mazot, benzin alınca neden bozulmuyor? Dışarıya neden 1,5 TL ye benzin satılıyor? Sizlerin hakkı yok mu? diye uyarıda bulunduk.   Hayvancılığın bitmek üzere olduğunu bu şekilde devam ederse ellerindeki hayvanları satmakta veya kestirmekte çok zorlanacaklarını belirtiyorlar. Dayanacak güçlerinin kalmadığını belirttiler. CHP iktidar olmadığı halde bizlere de “Sizler de bir şey yapmıyorsunuz” serzenişinde bulundular. Biz iktidar değiliz sadece eleştiri ve çözüm önerilerini yapabileceğimizi belirttik. Sanırım iktidar olmadığımız halde en çok eleştirilen parti biziz. Kendilerine konuk severliklerinden dolayı teşekkür ettik. CHP’nin iktidar olması için halkımızla buluşmaya ve bilinçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.