CHP Kadın Kolları Aşure dağıttı
Muharrem ayı dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra Ereğli’de ki Siyasi Partilerde Aşure etkinlikleri düzenlemeye başladı.
Allahın aylarından biri olan ve dinler tarihinde savaşmanın haram olarak kabul edildiği Muharrem etkinlikleri çerçevesinde Aşure ikramları devam ediyor. Aşure etkinliği düzenleyen bir diğer isim ise Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Kadın Kolları oldu. CHP Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayşe Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün Yunus Emre Parkı önünde aşure dağıttı.
Etkinlik ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayşe Savaş, Muharrem ayının İslam dininde paylaşma ve yardımlaşma duygularının hat safhaya çıktığı bir ay olarak karşımıza çıktığını ifade etti.
Böylesine özel ve güzel bir ayda CHP Ereğli Kadın Kolları olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aşure dağıtmanın ve ağız tatlandırmanın huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Savaş, etkinliklerinin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini belirtti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.