CHP Milletvekili aday adayı Halil Ercan Muhtarlar ile İftar yemeğinde buluştu

CHP Milletvekili aday adayı Halil Ercan Muhtarlar ile İftar yemeğinde buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı İş insanı Halil Ercan Yeşilbahçe tesislerinde verdiği iftar yemeğinde Ereğli mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İş insanı Halil Ercan ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmalarına devam eden Ercan, ziyaretlerinde ilçe halkı ile kucaklaşarak desteklerini istiyor.

Halil Ercan verdiği iftar yemeğinde çok sayıda mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

İş insanı Halil Ercan yapmış olduğu konuşmasında; Ereğli halkının ve Müslüman aleminin ramazanlarını kutlayarak Ercan, katılımınlarından dolayı Muhtarlara teşekkür etti.

ERCAN, ‘EREĞLİ HALKINI GURUP TOPLANTISINA DAVET ETTİ’

Konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü, Ereğli'nin siyasi tarihinde bir ilk olacak olan CHP Grup Toplantısına Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve 134 milletvekilimiz katılacaktır. 28 Mart Salı günü saat 13:30 da Ereğli Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan gurup toplantısına siz muhtarlarımız başta olmak üzere tüm Ereğli halkını davet ediyorum dedi.

Gerek çevreden gelen gerekse gördüğüm lüzum üzerine CHP Konya Milletvekili aday adayı oldum. Genel merkezimizin takdiri ile aday gösterilmem durumunda siz hemşehrilerimizin desteği ile milletvekilli olarak ülkeme yaraşır bir şekilde hizmet etmek istiyorum. İş insanı olmam dolayısı ile Ereğliye güzel kazanımlar elde etme adına bir çok milletvekilinin ayağına gittim. Ben bu imajı yıkıp ayağına gidilen değil halkın ayağına giden bir vekillik hayal ediyorum. Sorunların çözüm noktasında halkımla ortak kararlarlar alıp, halkla birlikte hareket ettiğimde kazananın ülke olacağını bilenlerdenim ifadelerinde bulundu. Ercan, Ereğlime hizmet verirken birleştiren, bütünleştiren bir siyaset ile hizmet etmek istiyorum. Siyasetin hizmet etme amacı taşıdığını bilen biri olarak kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak mücadelemize devam edeceğim dedi.

Halil Ercan programın sonunda muhtarlarla toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.

dsc-5113.jpgdsc-5101.jpgdsc-5102.jpgdsc-5104.jpgdsc-5117-001.jpgdsc-5123.jpgdsc-5125.jpgdsc-5131.jpgdsc-5128.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.