CHP Tatlıkuyu köyünü ziyaret etti

CHP Tatlıkuyu köyünü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından köy ziyaretleri aralıksız şekilde devam ediyor.

CHP ilçe yönetimi olarak köy ziyaretlerine devam ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Fatih San Melicek, Karaburun ve Gökçeyazı köylerini ziyaretlerinin ardından Tatlıkuyu köyünü de ziyaret ettiklerini ifade etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Türkiye’nin ve Ereğli’nin içinde bulunduğu durumu köylü vatandaşlara anlattıklarını belirten San, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tatlıkuyu Köy’ü sakinleriyle üç saate yaklaşan uzun bir sürede sohbet ettik. CHP’nin köylerimize yapacağı hizmetlerden ve ülkemizin içinde bulunduğu durumları konuştuk. Hayvancılık konusunda köylülerimizin ciddi endişeleri olduğunu gözlemledik. Bizler artık eleştiriden çok ne yapacağımızı anlattık. Ekonomiden, enerjiden, hayvancılıktan, tarıma kadar gelen sorulara cevap verdik. Suriye konusunda ve Terörist başı Abdullah Öcalan görüşmelerinden ciddi endişelerini dile getirdiler. Köyde bulunan hazine arazilerinin ellerinden alınacağının endişesini taşıdıklarını belirttiler. Ereğli’ye on yıldır ciddi hiçbir yatırım gelmediğinden, organize sanayiye bir fabrika yapılmadığını işsizliğin arttığı, ellerindeki hayvanların para etmediğinden yakındılar. Bizde onlara iktidara geldiğimiz taktirde bütün sorunları çözeceğimizi ve Ereğli’nin il olmasını sağlayacağımıza söz verdik.

Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederek diğer köylerde buluşmak üzere sohbetimizi sonlandırdık  ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.