Çiftçi Gece Eğitimleri Sona Erdi

Çiftçi Gece Eğitimleri Sona Erdi

Tarımda kalite ve yüksek verimin sürdürülebilirliğinin doğru bilgi ile sağlanabileceğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Özkan Özgüven düzenledikleri gece eğitim toplantılarıyla bunu amaçladıklarını söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce son bir aydır devam eden gece eğitimleri çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve 13 köyde yapılan toplantılara yaklaşık 180 çiftçi katıldı. Köy kahvehaneleri ve köy konaklarında gerçekleştirilen toplantılarda çiftçilerle gerek hayvancılık, gerek tarımsal ürünler ile ilgili köylerin talepleri göz önünde bulundurularak çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Her akşam bir köyde olmak üzere 13 farklı köy ve beldede gerçekleştirilen bilgilendirme ve eğitim toplantıları İlçe Müdürlüğü teknik personellerince hazırlanırken toplantılara zaman zaman iştirak eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, çiftçilerle bir araya geldi.

Her yıl düzenledikleri gece eğitimi toplantılarıyla ve kurslarla çiftçilerin birçok konuda yeni teknolojilerden ve tarım tekniklerinden haberdar etmeyi amaçladıklarını söyleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Ereğli İlçe Müdürü Özkan Özgüven, özellikle bu sene bu toplantılara ilginin geçen yıllara oranla daha fazla olduğunu belirtirken, anlatılan yeni tekniklerin kullanılmasıyla Ereğli’nin tarımında kalite ve verimin artacağını inandıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.