Dermasoft açıldı

Dermasoft açıldı

Dermasoft Epilasyon ve güzel merkezi düzenlenen törenle Ziraat bankası karşısı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi binasının üzerinde açıldı.

Dünyada ve ülkemizde son yıllarda oldukça yaygınlaşan, insanlar için lüks değil ihtiyaç haline gelmiş olan epilasyon, cilt bakımı ve bölgesel zayıflama alanında İlçemize sonunda Dermasoft Epilasyon ve Güzel merkezi açıldı. Düzenlenen açılışa, Ereğli kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Öğütlü, Üniversal Konya Ereğli hastanesi Doktorları ve personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dermasoft Epilasyon ve güzel merkezi, Op. Dr. Yasin Özkütük öncülüğünde güzellik ve epilasyon konusunda eğitimlerini tamamlayarak uzmanlaşmış, bir doktor, iki hemşire, iki estetiysen biri cilt bakım ve güzellik uzmanı ile hizmet verecek.

420 metre karelik bir alanda hizmete başlayan Dermasoft her birim için son teknoloji ürünü cihazlara donatıldı. Hijyenin, kalitenin ve insan sağlığının ön planda tutulduğu bir işletme felsefesi ile yola çıktı.

Açılışta konuşan Op. Dr. Yasin Özkütük, “Dermasoft’ta sağlık ve güzelliği birleştireceklerini ve 20 yıllık deneyime sahip İstanbul merkezli HD Lazer’in ortaklığı ile kurulduklarını söyledi. Özellikle vurgulamak istiyorum ki kuaförlük bir sanattır ve biz kuaförlük hizmeti vermeyeceğiz dedi.

Üniversal Ereğli hastanesinde Genel Cerrah Uzmanı olarak görevine devam eden Özkütük, “ Dermasoft’ta görev alan arkadaşlarımın Ereğli’mize en iyi hizmeti vereceğinden eminim diyerek sözlerine son verdi.

Kaymakam Hasan Bağcı, “Dermasoft epilasyon ve güzellik salonunun Ereğli’mize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.