“Dün Yaptık Yarında Yapacağız”

“Dün Yaptık Yarında Yapacağız”

Oprukçu, Başkanlık yaptığı dönemde Ereğli Belediyesi’ne bağlı olmamasına rağmen köy ve beldelere gözünü kırpmadan hizmet götürdüğünü belirterek, “Dün mecbur olmadan hizmet eden bir başkan olarak, yarın görev kapsamında olan mahallelerimize hizmeti ayağını

Seçim çalışmaları kapsamında Özgürler Köyü’ne giden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, muhtar ve muhtar adaylarını yanına alarak yaptığı konuşmada, “Muhtar olarak seçeceğiniz arkadaşımız bizimde muhtarımız olacak. Seçilmeyenlerinde en az muhtar kadar bizim yanımızda yeri ve söz hakkı olacak. Birlikte yöneteceğiz, bu nedenle muhtar adaylarımızdan, yarın birbirinizin yüzüne bakamayacak davranışlardan uzak durmalarını istiyorum” dedi.

2009-2014 yılları arasında Ereğli Belediye Başkanlık görevini yaptığını ve bu dönemde köy ve beldelerin Ereğli Belediyesi’ne bağlı olmadığını hatırlatan Oprukçu, “Görev bölgem olmamasına rağmen hiçbir belde ve köyü ayırmadan gücümüzün yettiği kadarıyla hizmet götürdük. Özgürler Köyümüzün de ihtiyaçlarını karşıladık. Son 5 yıldır, mecbur oldukları halde, belde ve köylerimize hak ettikleri hizmeti götüremeyenler utansın. Dün yaptık, yarın çok daha fazlasını yapmak için geliyoruz inşallah” diye konuştu.

Özgürler Köyü Muhtarı Dursun Karadağ ise söz alarak, “Bu dönem muhtarlığa aday olmadım, diğer arkadaşlarda şanslarını denesin. Oprukçu başkanımızın yanına gidip bir şey isteyip de, elimizin boş döndüğünü hatırlamıyorum. Ancak şimdi belediyede bizi dinleyen bile yok. Muhtar seçilecek arkadaşımız, Oprukçu başkan ile çok rahat çalışacak ve istediği yatırımları alabilecek” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.