Eğer: Marifet Şov Siyaseti Yapmak Değil!

Eğer: Marifet Şov Siyaseti Yapmak Değil!

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Eğer bir sosyal paylaşım sitesinde ki paylaşımları ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Belediye Hizmetlerini eleştirerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun medyada çıkan haberlerini değerlendiren AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Öğer, bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarla önemli açıklamalarda bulundu.  Belediye’nin yaptığı bir takım işlerde AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu’nun girişimleri olduğunu söyleyen Eğer, “Milletvekilimizin çabalarıyla çıkarılan, hükümetimizin ödenekleriyle yapılan birkaç icraatı, sanki kendi ceplerinden yapmış gibi anlam veremediğimiz bir üslupla demeçler veren yerel yönetim sorumlularımıza el insaf diyorum” dedi.

Başkan Oprukçu’yu erdemli olmaya davet eden İlçe Başkanı Ömer Eğer, isim vermeden Başkan Oprukçu’nun 5 bin kişiye iş, 5 bin kişiye konut ve 5 bin öğrenciye burs vaatlerini yerine getiremediğini söyleyerek, “Teşekkür etmesini biliniz, azcık erdemli olunuz. Siz öncelikle seçim vaadi olarak verdiğiniz 5 bin kişiye iş, 5 bin kişiye konut ve 5 bin öğrenciye burs sözlerinizi tutup, ondan sonra size ödenekleriyle rahat nefes aldıran Vekilimize ve iktidarımıza laf ediniz” diye konuştu.

Başkan Oprukçu’nun şov siyaseti yaptığını belirten Eğer, “Kredi ile hizmet aracı alıp belediyenin önüne dizip şov siyaseti yapmak değildir marifet. O hizmet araçlarıyla maksimum derecede hizmet etmektir” dedi. Ereğli Belediyesi’nin 90 yıllardan kalma Belediyecilik anlayışını sürdürdüğünü kaydeden Eğer, “Gerçi hizmet lafından anladığınız da ana caddelere sığ bir asfalt dökmek, birkaç ucubeyi yıkmak ve kaldırım değiştirmek. 9o'lı yıllardan kalma belediyecilik anlayışı bu olsa gerek” şeklinde konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ucuz ve siyasi söylemlerle AK Parti hükümetini Ereğli’de küçük düşürme çabası içerisinde olduğunu anımsatan Eğer, ''Haydi Taş Evlere ödenek çıkartın da görelim'' gibi ucuz ve basit siyasi söylemleri bırakıp, gerçek mana da hizmet bilincine sahip olmak gerekir. Yapılan her şeyi kendinize maal ederseniz hata yaparsınız, kaybedersiniz” dedi.

Eğer son olarak AK Parti hükümetinin Ereğli’ye iyi ölçüde ödenekler çıkardığını ve iyi derecede yatırım yaptığını dile getirerek, Ereğli’miz için hükümetimiz tarafından çıkarılan ödeneklerin dokümanları ayrıntılı şekilde elimizdedir. İsteyen herkesle paylaşabiliriz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.