Eğer'den Anma Mesajı

Eğer'den Anma Mesajı

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı, yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 74. yıldönümünde özlemle, saygıyla ve rahmetle andıklarını söyledi.

Başkan Ömer Eğer, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün yıldönümünde anarken, hep birlikte onun fikir ve eserleri üzerinde yeniden düşünmeli, onun mücadele heyecanını yeniden yaşamalıyız. İstiklal mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Atatürk’ün, değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız.

10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günü olduğu unutulmamalıdır. Kurtuluş Savaşı’na liderlik eden Atatürk, başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştirmiş; insanlığın yetiştirdiği büyük liderler arasında hak ettiği yeri almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, aramızdan ayrılışının 74. yıldönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.