Eğer’den Yeni Yıl Mesajı

Eğer’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer; mutluluk veren hatıraları, sevindirici gelişmeleri, acı ve tatlı olayları ile bir yılın daha geride bırakıldığını belirterek, "Umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamaktayız." dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2012 yılı içerisinde hep birlikte Ereğli'nin gelişmesi, huzuru, birlik ve beraberliği için çaba içerisinde olunduğuna dikkati çekti. Eğer, mesajında şunları kaydetti:

"Yeni yılda da, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimlerinin birlikte el ele vererek Ereğli’mizin gelişmesi ve refahı için, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar yapmak hedefimiz olacaktır. Bu duygularla, yeni yılın ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bu vesile ile Ereğlili vatandaşlarımızın, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.