Eğitim Bir-Sen'den Yemek

Eğitim Bir-Sen'den Yemek

Eğitim Bir-Sen Ereğli Şubesi tarafından organize edilen bir programda Ereğli Protokol üyelerine akşam yemeği ikram edildi.

Damak Restoranda gerçekleştirilen akşam yemeğine Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Ereğli Garnizon Komutanı Ülker Garip, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu İl Başkanı Latif Selvi, Eğitim Bir-Sen Ereğli Şube Başkanı İlhan yılmaz, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri ile basın mensupları katıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Ereğli Protokol üyeleri ile bir araya gelmek istediklerini ifade eden Eğitim Bir-Sen Ereğli Şube Başkanı İlhan Yılmaz, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu İl Başkanı Latif Selvi ise gerçekleştirdiği konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Selvi, bir şeyleri başarmanın yolunun bir ve beraber olmaktan geçtiğini söyleyerek, “Yeni hedeflere ulaşmak için birlikte koşmalıyız” dedi.

Yasama, Yürütme ve Yargı olgularının yanına Sivil Toplum Kuruluşları eklenmediği sürece bir şeylerin hep eksik kalacağını ifade eden Selvi, gerçekleştirecekleri çalışmalar ile Ereğli’de, Konya’da ve Türkiye’de eğitime katkı sağlayacaklarını kaydetti.

Toplantı verilen akşam yemeğinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.